Mindfulness

Hvis bekymringer, stress og negative tanker fylder meget i dit liv, tager det også meget af din energi og fjerner din opmærksomhed fra det der kunne fylde dit liv med lyst og glæde.

Det var universitetsprofessor Jon Kabet-Zinn, der for alvor bragte mindfulness til vesten allerede i 1970’erne, hvor han begyndte at undersøge sammenhængen mellem krop, hjerne og sind. Han fandt blandt andet ud af, at medicin ikke altid er løsningen på sygdom.
Mindfulness har vist sig, at være virksom overfor symptomer på stress, angst og depression. Det er en måde, at være i verden på, hvor du lærer, at rette opmærksomheden på det der foregår her og nu, fremfor din fortid eller fremtid.

Mindfulness kan bruges til at genoplade dine batterier og opnå indre ro før du igen skal fokusere. Ved at træne din opmærksomhed kan du også opnå større balance i dit liv, forbedret livskvalitet og velvære.

Du kan lære, at styre din opmærksomhed, så du ikke hele tiden lader dig styre og drive med af bekymringer, stress og negative tanker.
Evnen til bevidst nærvær opdages og trænes gennem en række praktiske mindfulness-øvelser. Det kan være ganske enkelt og behøver ikke kræve så meget af din tid. Du kan starte med åndedrætsfokusering eller kropssansningsøvelser.

Jeg står gerne til rådighed med råd og vejledning. Og du kan sammen med mig teste, hvad der virker bedst for dig.

Charlotte Vinther
Certificeret Integral Psykoterapeut MPF
Godkendt af Dansk Psykoterapeutforening
Certificeret NLP Master Practitioner
Certificeret NADA-øreakupunktør
Smertesygeplejerske

+45 40522062
charlotte-vinther@9260.dk