Anbefalinger og feedback

”Jeg er evigt taknemlig for, at jeg valgte at komme forbi din dør og få ”sparket” bagi. Du har med din faglige dygtighed, helt fantastiske personlighed og varme, og din måde at være på, vist mig vejen til at turde tro på mig selv. At få mig til at tro, at jeg er god nok. Og at solen og kærligheden forhåbentlig finder vejen til mig en dag – så længe jeg er mig.
Tusind tak for alt”

”Jeg har en million-milliard ord og sætninger, at sige fra mit hjerte til dit hjerte- her på denne dag, hvor min terapi hos dig slutter. Jeg vil sige dig et stort og dybfølt, glad, kærligt og meget taknemligt TAK fra mig og min sjæl. Kære Charlotte du var der lige den dag, hvor jeg var klar til terapi. Klar til at komme hjem. Du bredte dine vinger ud og passede så godt og opmærksomt på mig. Jeg er den, der har gået vejen min – ja, det er korrekt, men jeg gik ikke alene på den rejse. Tak for dig og for det vi delte”

”Du gør en kæmpe forskel i dit arbejde med at hjælpe de mange sjæle der græder, fordi de for vild i livet. Du tænder lyset for mig og andre, så jeg/vi husker hvor unikke og stærke vi er. TAK”

”Charlotte er en velfunderet og meget kompetent psykoterapeut. Hos hende bliver du mødt med hjertet udover den store faglighed man mærker, som der ligger til grund, er der også hendes nærvær og interesse bag, til at støtte det der er på vej frem.
Hun er ærlig, kærlig, kompetent og enormt nærværende.
Jeg sender de varmeste anbefalinger til Charlotte.
Kærligst Gitte Fosvang”

Charlotte Vinther
Certificeret Integral Psykoterapeut MPF
Godkendt af Dansk Psykoterapeutforening
Certificeret NLP Master Practitioner
Certificeret NADA-øreakupunktør
Smertesygeplejerske

+45 40522062
charlotte-vinther@9260.dk